Wie ben ik?

Mijn naam is Paul van Noord en ik ben woonachtig in Aalsmeer. Met mijn jarenlange ervaring als projectleider en (meubel) stoffeerder in o.a. de woninginrichting en projectinrichting, wil ik mij graag inzetten om mensen de helpende hand te bieden. Daarom ben ik mijn bedrijf ‘De Helpende Hand’ begonnen.

Ik heb zelf een aantal keer de situatie meegemaakt waarin ik ouderen heb geholpen met een verhuizing. Ik realiseerde mij dat er veel op een mens af komt, wat voor de nodige stress kan zorgen. Zeker als je het zelf niet goed meer kunt overzien.

Met De Helpende Hand wil ik dan ook een persoonlijk aanspreekpunt bieden en mensen volledig ontzorgen op het gebied van klussen en zaken waar ze zelf niet aan toe komen. Of het nu een ingrijpende situatie is als een verhuizing of na overlijden van een familielid.

Maar ook in voorkomende situaties, zoals het verzorgen van de tuin of een klusje waar u zelf niet aan toekomt, kan ik hulp bieden.

Verder kan ik allerlei soorten van klussen voor u doen. Denk hierbij aan behangen, vloeren leveren en plaatsen, witten, schilderen en ook tuinonderhoud.