Veel verschillende werkzaamheden in de projecten uitgevoerd

Het is een drukke tijd geweest de laatste twee en een halve maand. Ik heb één groot project mogen afronden en diverse kleinere projecten uitgevoerd.

Wat leuk is, dat ik een huis geheel mocht inrichten en ook de uitvoering geheel zelf heb gedaan. Het gaat om een Dijkwoning van vier verdiepingen. Ik heb hier veel van mijn skills kunnen gebruiken.

In het voorwerk het: Schuren, behang afstomen, tapijt verwijderen, alles ontvetten tot de werkzaamheden voor het eindproduct. Denk aan schilderen, witten, PVC-laminaat geleverd en gelegd, Van Besouw Sisal-tapijt geleverd en op de trap gelegd, Sunway Woodweave Raamdecoratie geleverd en geplaatst, Behangen, een slechte muur voorzien van een voorzet muur etc. etc

Tussendoor had ik nog een ander project in een souterrain in Amsterdam waar ik een muur heb verwijderd en opnieuw heb opgebouwd (Gipsplaat) en afgewerkt.

En bij een andere familie die een tiental klussen in huis te doen hadden Welke allemaal zijn uitgevoerd. Van bovenlichten maken tot een slot op de schuttingdeur vervangen. Gewoon zaken waar zij niet aan toe kwamen

Dat vind ik dus het leuke van dit werk; De verscheidenheid van de werkzaamheden. En blije en tevreden gezichten van de klant als het werk klaar is